Økologisk saft

 • adelhardt tranebaer adelhardt tranebaer
  Tranebær
  Tranebær er meget aromatisk og sprængfyldt af smag. Vi blander en smule af vores bedste økologiske solbærsaft i, og sammen med økologisk æblesaft giver det en afrundet smag og en intens oplevelse.
 • adelhardt hyldeblomst adelhardt hyldeblomst
  Hyldeblomst
  Opskriften på hyldeblomst er Farfars egen – og den er god! Hyldeblomstsaft er smagen af sommer, og den får man ved at lade økologiske hyldeblomster trække i en økologisk sukkerlage i 72 timer, inden saften justeres med økologisk citronsaft, sødes med økologisk æblesaft, filtreres og hældes på flaske.
 • adelhardt aeble adelhardt aeble
  Æblemost
  Most er most – ikke koncentrat eller noget andet. Vi bruger søde og saftige økologiske æbler, der presses til most.
 • adelhardt hindbaer adelhardt hindbaer
  Hindbær
  Økologiske hindbær er fortræffelige til mange lejligheder, og du er ikke den eneste, der mindes barndommens hindbærbuske ved den første mundfuld hindbærsaft. Vi har sat lidt kant på hindbærrenes sarte smag med lidt økologisk citronsaft og ved at søde med økologisk æblesaft.
 • Adelhardt Saft Citrus Ingefaer Adelhardt Saft Citrus Ingefaer
  Citrus-Ingefær
  Ingefærroden har et meget højt indhold af antioxidanter. Her er den kombineret med citrus, hvilket giver en fantastisk frisk smagsoplevelse.
 • Adelhardt Saft Appelsin Adelhardt Saft Appelsin
  Appelsin
  Appelsinsaften er fremstillet af 100% økologiske søde appelsiner. Naturligvis kun af allerbedste kvalitet. Vi har hverken tilsat sukker eller sødestoffer.
 • Adelhardt Saft Rabarber Adelhardt Saft Rabarber
  Rabarber
  Rabarber saften har den klassiske danske rabarber smag, som leder tankerne hen på sommer og sol. Vi bruger kun økologiske vinrabarber til vores saft.
 • Adelhardt Saft Solbaer Adelhardt Saft Solbaer
  Solbær
  Solbærsaften er smagen af fuldmodne solbær sødet med æblesaft. Farven er så mørkerød, at den næsten er sort og smagen er lige så intens. Solbærsaften er også herlig at drikke varm som et skud sommervitaminer i den kolde tid.
 • Adelhardt Saft Lime Adelhardt Saft Lime
  Lime
  Limesaft er meget aromatisk. Vi blander denne saft på masser af lime, som vi smager til med økologisk citronsaft og søder med økologisk æblesaft, så den er frisk uden af være skarp.
 • Adelhardt blabaer kontrast Adelhardt blabaer kontrast
  Blåbær
  Blåbær saften er den nyeste variant i Adelhardt saft serien. Den er produceret af råvarer lavet af 100% friske blåbær og sødet med økologisk æblesaft, hvilket giver en helt fantastisk smag.